Contact Trupa Pro Music

  • Trupa Pro Music Pitesti
  • Pitesti, Arges, Romania

  • 0767 556 027

  • constantinluiza4@gmail.com

Daca aveti intrebari sau doriti sa ne scrieti un mesaj, completati formularul de contact de mai jos:

Testimoniale & Impresii

Iata ce au spus clientii nostri fericiti despre serviciile noastre:

Testimonial Mihu Elena

Sunteti cei mai buni! Va multumesc pentru cea mai frumoasa noapte din viata mea! Va multumesc pentru echipa pe care am format.o pe timpul noptii: ati tinut cont de toate dorintele noastre. A fost atat de fain incat si astazi, la 5 zile dupa eveniment inca mai am febra musculara de la atata dans )
Mii de multumiri si la cat mai multe reusite!!

Testimnial Roxana Marinca

Tineri, frumo╚Öi, talenta╚Ťi, plini de voie buna ╚Öi energie! Am avut ╚Öansa sa ii avem al─âturi la 2 evenimente ╚Öi ne-au ├«nc├óntat cu repertoriu diversificat, chef de distrac╚Ťie ╚Öi muzica care r─âsuna pana diminea╚Ťa! Echipa Aristocrat Events ii recomanda cu mult drag!

Testimonial Mihaela Nedea

Multumim din suflet Trupa Pro Music pentru atmosfera creat─â! ne-am simtit minunat,atat noi cat si invita╚Ťii nostri,sunteti minuna╚Ťi! recomandam cu mare incredere acesti oameni talentati si plini de energie…😘😘🤗🤗🤗

Testimonial Corina Chiciu

Va mul╚Ťumim frumos dragutilor! Ati fost extraordinari! Ne am super distrat impreuna! Va dorim un an spornic si bogat cu multe, multe evenimente cel pu╚Ťin la fel de reu╚Öite !!!

Testimonial Roxana Buzica

Multumim formatia ProMusic pentru atmosfera creata! Toata lumea s-a simtit excelent, toata lumea a dansat si cu siguranta o sa mai colaboram si pentru alte evenimente! Recomandam din tot sufletul formatia ProMusic !

Testimonial Vicentyu Vik

Multumim Pro Music Pitesti, o nunta de vis alaturi de voi si invitatii nostri.O trupa tanara dar cu mult talent .Multumiri din partea invitatilor pentru pentru alegerea facuta.BOGDAN MIHAI LUISA MARIUS COSMIN IRINEL EVELIN RO┼×CATU….sa ne vedem si la urmatorul eveniment!!!